Lekarska slava 2012.

Lekarska slava 2012.

Ovogodišnji domaćin Nenad Mojsilović i domaćin 2013. Milojko Jovanović.

Preuzmite slike sa Lekarske slave 2012.

U nastavku pročitajte članak koji je izašao 16.11.2012. godine u Čačanskom glasu a vezano za održavanje Lekarske slave Srpskog lekarskog društva i Udruženja privatnih doktora medicine i stomatologije Čačka.

 

 

 

 

«Čačanski glas», 16.11.2012.g.

 

Lekari proslavili svoju slavu

MOLIMO SE ZA BOLjA VREMENA

Rezanjem slavskog kolača u čačanskoj Crkvi, a kasnije koktelom u klubu VELVET, lekari Čačka obeležili su u sredu svoju slavu, Svete Vračeve. Od 2002.godine, svake godine se kao domaćini smenjuju Srpsko lekarsko društvo i Udruženje privatnih doktora medicine i stomatologije, a ove godine domaćin je bio stomatolog Nenad Mojsilović ispred Srpskog lekarskog kluba. Doktor Mojsilović je čestitajući slavu svojim kolegama, podsetio da je protekla godina, kao i u svim sferama društva, bila teška i za zdravstvo.
– Materijalna situacija je teška u celoj zemlji i u skladu sa tim se i mi ponašamo.U stomatologiji je došlo i do reforme, koja dosta nepovoljno utiče na pojedine zaposlene. Kako će se to završiti, niko ne zna. Pacijenti ne treba ništa da osete, a to je veoma teško. Nadamo se nekom boljem vremenu i molimo se danas da ono dođe što pre – rekao je dr Mojsilović.

Sledeće godine domaćin lekarske slave biće dr stomatologije Miško Jovanović, predsednik Udruženja privatnih lekara i stomatologa.